ERVARINGEN BIJ FITNESSNEXT

Wil jij graag bij FitnessNext komen trainen en ben je benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers?
Lees wat ze over ons zeggen.

Een complete work-out in een uur

Trainen in de buitenlucht, op verschillende locaties. Tijdens de bootcamp trainingen hangt een gezellige en sportieve sfeer, het sporten in groepsverband motiveert elkaar. De trainers geven een kundige en motiverende begeleiding voor eenieder.
Elke training wordt je weer uitgedaagd met afwisselende oefeningen, zowel conditioneel als kracht, alle spiergroepen komen aan de beurt. De oefeningen hebben verschillende ‘levels’ van hoe zwaar het is, dus een geoefende bootcamper kan net zo veel uit een training halen als een beginner. Na een uur ben je gesloopt op een positieve manier! Ik kan het iedereen aanraden.

BART

Heerlijk in de buitenlucht in groepsverband op je eigen niveau sporten

Al ruim zes jaar sport ik meerdere keren per week bij FitnessNext. Altijd met veel plezier. De trainingen zijn zeer afwisselend en ‘groeien’ met je mee. Hierdoor kun je steeds je grenzen verleggen qua kracht en inspanning. De begeleiding is persoonlijk, de trainers kijken goed naar de individu, waardoor je gezamenlijk in een groep toch op je eigen niveau kunt sporten. En de trainingen zijn altijd in de buitenlucht – het hele jaar door. Heerlijk!

LINDA

Samen trainen naar een gezamenlijk doel

De trainingen bestaan uit verschillende onderdelen, conditie-, circuit- en krachttraining, onder begeleiding van twee zeer ervaren en deskundige trainers. Beide zijn al jaren werkzaam in deze branche. Hierdoor weten beide je te motiveren om het uiterste uit jezelf te halen, samen met de trainers en de andere sporters, je grenzen op te zoeken. Maar er wordt goed rekening gehouden met blessures en passen hier op persoonlijk niveau de oefeningen op aan.
Door gebruik te maken van meerdere locaties, in de buitenlucht, maakt elke training weer anders.
Daarnaast trainen we voor verschillende gezamenlijke doelen zoals bijvoorbeeld een obstacle run of stadscross.

ELIEN

‘A lot of fun’

Wil je snel, effectief en met ‘a lot of fun’ je persoonlijke fysieke doelstellingen bereiken dan ben je bij FitnessNext aan het juiste adres. Zij zorgen met hun professionele begeleiding en afwisselende trainingen ervoor dat je zowel fysiek als mentaal flink wordt uitgedaagd!

LOES

Inspannend, en gevarieerd sporten in de buitenlucht met FitnessNext

Heerlijk sporten in de buitenlucht met deze 2 kanjers van trainers Robby en Frederika. Zeer gevarieerd sporten met tal van attributen en geen enkele training is gelijk. Vakkundig worden de bootcamp trainingen gegeven in teamverband of als individu; waarbij persoonlijke aandacht en instructies ten alle tijden hoog in het vaandel staat bij de trainers. Op diverse locaties en tijden worden deze bootcamp trainingen gegeven in Cuijk. Samen met de andere bootcampers probeer je iedere keer weer het maximale uit jezelf te halen en hierbij ook een soort ‘teamgevoel’ tot uiting komt. Iedere keer weer met elkaar grenzen verleggen, uitdagende oefeningen en gezellig sporten.
Bootcamp is voor iedereen en er zijn geen beperkingen, je ontwikkeld je zelf door de loop der tijd vanzelf en blijft terugkomen. Ik zou het niet meer willen missen en hoop dat jullie de komende jaren onze partner blijven voor deze zeer waardevolle bootcamp trainingen in het mooie Cuijk (Kuuk) aan de Maas.

MARK

Een hele fijne/op het juiste niveau/betrokken/afwisselende training

De trainingen zijn altijd heel afwisselend, zowel in de oefeningen als in het materiaal. De uitleg is helder en voor vragen zijn de trainers altijd bereid om je te helpen. Ook wordt er goed individueel gekeken naar het niveau/uitdagingen van de sporter/klant.

KIM

Op elk niveau, voor iedereen!

Sporten bij FitnessNext kan op ieder niveau en elk tempo. Trainers Robby en Frederika hebben beide, naast een enorm aanstekelijk enthousiasme en liefde voor sport, veel kennis en ervaring. Op die manier kan een ieder instappen op zijn of haar eigen belastbaarheid en aan doelen werken die telkens een stapje verder kunnen worden gezet.
Samen met Robby en Frederika heb ik ervaren dat ik veel sterker ben dan ik had durven dromen. Met veel geduld en humor begeleiden zij mijn man en mij naar de doelen die we voor ogen hebben. De trainingen zijn gevarieerd en bovendien ook altijd erg gezellig!

SANNE

Uitdagend, sportief en ook gezelligheid tijdens het sporten bij FitnessNext

Al ruim 5 jaar sport ik bij FitnessNext. Lekker buiten sporten met veel afwisseling en waar je aan het eind een voldaan gevoel hebt. Door weer en wind op verschillende plekken, ideaal! Het team gaat van jong naar oud en is gemoedelijk/gezellig.

MARCO

Professionele en gezellige training!

De trainingen bij Fitnessnext zijn ideaal voor mij. Ik train op mijn eigen niveau, kan zelf bepalen als ik meer of minder kan en ervaar fijne en professionele ondersteuning en begeleiding. De trainers zijn altijd op zoek naar uitdagingen en mogelijkheden.
Ik vind het buiten sporten zeer ontspannend en draagt bij aan een optimale mentale en lichamelijke gezondheid. Pluspunt: altijd gezellig!

KAREN

Gewoon doen!

Een paar jaar geleden zijn wij als koppel gestart met bootcamp trainingen; uit bittere noodzaak want we deden allebei veel te weinig aan sport. Het zegt genoeg dat we nu een paar jaar later nog steeds graag in het weekend aanschuiven bij de bootcamp trainingen. Jullie doen echt super als trainers; enthousiast en motiverend. De oefeningen zijn afwisselend, uitdagend en uiteraard lekker buiten. Ik merk ook echt wel verschil qua spierkracht en conditie; zeker ten opzichte van vroeger. Oef… Dus wij gaan voorlopig nog wel even door!

THORSTEN

DEEL JOUW ERVARING